Image

Blockchain Solutions World 2018 in Barcelona

Dit jaar brengt CIONET in 2018 met een groep van 25 CIOs en Digital Leaders een bezoek brengen aan het Blockchain Solutions World in de Fira in Barcelona. Reis met ons mee van 16 t/m 18 oktober en pak drie interessante internationale beurzen rondom Blockhain, IoT, A.I. & Cognitive Systems in 1x met deze uniek trip naar Barcelona!

CIONET heeft een volledig verzorgd programma samengesteld voor € 1499,- (ex BTW) per persoon. In het pakket bieden we:

Retour vlucht van Amsterdam - Barcelona (heenvlucht 16 oktober - terugvlucht 18 oktober);

Overnachtingen in een hotel in centrum Barcelona obv logies;

Groepsdiners;

Op dinsdag een fietstour door Barcelona onder begeleiding van een lokale gids

Vervoer van en naar Fira & luchthaven Barcelona;

Toegang tot Blockchain Solutions World, IoT Solutions World Congress & A.I. & Cognitive Systems Forum.

Meer over de Blockchain Solutions World 2018:
Blockchain Solutions World staat helemaal in het teken van Blockchain, een technologische revolutie die de meeste private en publieke sectoren zal raken. Blockchain Solutions World zal de nieuwste ontwikkelingen rondom blockchain presenteren aan een internationaal publiek, waardoor exposanten een wereldwijd bereik hebben.
 
Tijdens de conferentiesessies presenteren experts uit de topsector succesverhalen van hoe blockchain de meeste publieke en private sectoren zal beïnvloeden, op zoek naar de nieuwste toepassingen, oplossingen en use cases. Use cases en live demo's uit sectoren zoals overheid, steden, havens, luchthavens, financiële- en verzekeringsdiensten, zakelijke dienstverlening, energie, logistiek en supply chain management, gezondheidszorg en muziek en entertainment. De conferenties bevatten verschillende indelingen: keynotes, panelsessies, interviews en rondetafels.

>> Bekijk meer op de website van Blockchain Solutions World

>> Registreren voor de Blockchain Solutions World